E-Handel

Vill du starta en E-Handel? Vi på Dideco skapar en unik och komplett webbshop för dig som vill sälja dina produkter på nätet. 

Vart som helst. när som helst.

Idag ställer kunderna högre och högre krav på tillgänglighet. Man vill kunna shoppa oavsett om man är på kontoret, på semester eller hemma i soffan. Med en webbshop från Dideco kan du ta ditt företag till nästa nivå. 

Med Dideco kan du enkelt skala din webbshop efter dina behov.  och använda en mängd olika anpassningar, tillägg och betallösningar för att din e-handel ska uppfylla just dina önskemål. Med Dideco får du en unik webbshop i världsklass. 

Många betallösningar

Med en webbshop från Dideco kan vi erbjuda en mängd olika ledande betalningsleverantörer för att passa just dina önskemål. Välj mellan bl.a. kortbetalning, faktura och delbetalning. 

Leverens och lager

Våra webbshoppar gör det enkelt att hålla koll på både lagersaldo och leverenser. Du styr vad du vill erbjuda och vad det kostar. Du kan även välja mellan mängd olika fraktalternativ. 

Nyhetsbrev

Har du ett nyhetsbrev du vill att dina kunder ska prenumerera på? Med våra webbshoppar har det aldrig varit enklare att skicka snygga och enkla nyhetsbrev och kampanjer till dina kunder. 

Rabatter och kampanjer

Rabatter, kampanjer eller rea? Med Didecos webbshoppar kan du enkelt och smidigt styra priserna med hjälp av bl.a. rabattkoder, rea eller kampanjer. Smidigt va?

Handlar du helst i soffan

eller på kontoret?

Våra Webbshoppar

[Total_Soft_Portfolio id="1"]