AdWords

Med Google AdWords når du enkelt rätt kunder med rätt information. Dideco optimerar din annons för att din investering ska ge så hög avkastning som möjligt. 

Många fördelar med AdWords

1.

Nå rätt målgrupp

Med Google AdWords når du enkelt rätt målgrupp vid rätt tillfälle. Din annons visas för kunder som söker efter det just du har att erbjuda. Att nå sina kunder har aldrig varit så enkelt!

2.

Öka försäljningen

Genom att du bara syns när kunden faktiskt letar efter det du säljer så är sannolikheten också större att kunden faktiskt kommer att köpa dina produkter eller tjänster. 

3.

Optimerade annonser

Med en väloptimerad annons så ser kunden bara din annons när den kan ha nytta av den. Inga mer irriterande orelevanta skräpannonser! Vi hjälper dig att optimera dina AdWords-kampanjer så att både du och kunden får ut så mycket som möjligt. 

4.

Låg kostnad

Med Google AdWords betalar du bara när någon klickar på annonsen. Din annons kan alltså visas hur många gånger som helst utan att det kostar något. Det är bara när kunden klickar in på din hemsida som du betalar. Bra va!

Börja annonsera med AdWords

Kampanjer som når rätt

Vi har lång erfarenhet av att utforma relevanta kampanjer som ger goda resultat och låga kostnader för våra kunder. Vi analyserar kontinuerligt resultaten och uppdaterar annonserna för att de hela tiden ska vara färska och aktuella. 

Vi på Dideco hjälper dig med allt ifrån planering och strategi till utformning av annonser och kontinuerliga uppdateringar för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina Google AdWords kampanjer. Med Dideco får du marknadsföring som når rätt.